Ο Δήμος Καρπενησίου διευρύνει την πρωτοβουλία για «προϊόντα χωρίς μεσάζοντες» που έχει εξαπλωθεί σε ολόκληρη τη χώρα, με γνώμονα το συμφέρον των δημοτών και χωρίς να λειτουργεί ανταγωνιστικά με τις τοπικές επιχειρήσεις και τους εμπόρους της περιοχής μας.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος μας έχει προβεί σε προμήθεια αρκετών τόνων ελαιολάδου άριστης ποιότητας ικανοποιώντας τα αιτήματα των δημοτών μας, ως προϊόν βασικό για τη διατροφή μας, που δεν παράγεται στην περιοχή της Ευρυτανίας, με μοναδικό στόχο τη στήριξη των καταναλωτών του Δήμου μας.

Μετά από συγκέντρωση προσφορών από προμηθευτές ελαιολάδου επιλέχθηκε από αρμόδια επιτροπή ελαιόλαδο από το Ηράκλειο της Κρήτης. Πρόκειται για έξτρα παρθένο ελαιόλαδο με την επωνυμία «Ξυλούρης», με οξύτητα 0,3% και τιμή 2.90 ευρώ ανά λίτρο.

Ο Δήμος Καρπενησίου διατίθεται να επαναλάβει τη διαδικασία για «Προϊόντα χωρίς Μεσάζοντες» ικανοποιώντας την επιθυμία και τις ανάγκες των δημοτών για οικονομικά προϊόντα που θα ανακουφίσουν τα νοικοκυριά.

Για περισσότερες πληροφορίες και προτάσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλ. 22373-50024.

Comments are closed.

Close Search Window